Joensuun Popmuusikot ry

Joensuun Popmuusikot ry:n uusi stipendi Even Stevenille

Joensuun Popmuusikot ry:n rahasto ja musiikkikauppa Karjalan Musiikki ovat yhdessä päättäneet myöntää joensuulaiselle Even Steven -yhtyeelle "Hyvä jätkät!" -nimellä kulkevan kannustusstipendin. Hyvä jätkät! on ensimmäinen popmuusikoiden rahaston ja Karjalan Musiikin yhdessä jakama tunnustus. Stipendi koostuu maahantuoja Musamaailman tuotteista. Perusteena valinnalle toimi Even Stevenin vakuuttava aktiivisuus oman tuotannon tekemisessä sekä esiintymistilaisuuksien järjestämisessä.

– Mukava nähdä nuoren yhtyeen into tehdä hommia uran edistämiseksi. Even Stevenin asenne oli niin kohdallaan ettei auttanut muuta kuin todeta, että hyvä jätkät! Päätettiin palkita moinen touhukkuus, toteaa Joensuun Popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja Markku Pyykkönen.

Klassista rokkia soittava Even Steven on toiminut vuodesta 2005 lähtien. Useita keikkoja Pohjois-Karjalan seudulla soittanut yhtye julkaisi alkuvuodesta debyyttialbumin Square One. Yhtyeen solisti Jukka Karppanen on otettu kannustusstipendistä:

– Mahtava homma. Palkinto tuli täytenä yllätyksenä yhtyeelle, on hienoa huomata että meidän toimintaa näin arvostetaan. Kiitokset vaan kaikille, kommentoi tunnustusta silminnähden iloinen Karppanen.