Joensuun Popmuusikot ry

Pumppu Pro -hanke tarjoaa maksuttomia neuvontapalveluita musiikkialan yrittäjille

Jos olet pyöritellyt mielessäsi yrityksen perustamista tai yrittäjänä mietit mihin suuntaan haluaisit edetä seuraavaksi, ota yhteyttä!


Nyt on hyvä tilaisuus testata uutta yritysideaa, saada apua kannattavuuslaskelmien tekemiseen ja saada yksilöllistä tietoa siitä, millaisia yritystukia ja rahoituskanavia Pohjois-Karjalassa on juuri sinun ideallesi tarjolla. Vanhoilla ja uusilla musiikkialan yrittäjillä on mahdollisuus kehittää omaa liikeideaansa ja yritystoimintaansa Pumppu Pro-hankkeen asiantuntijan Teemu Purmosen johdolla. Näissä luottamuksellisissa tapaamisissa käydään läpi yrityksen liiketoimintaa ja analysoidaan, miten yrityksen toimintaedellytyksiä voidaan parantaa.


Mitä neuvontapalvelut sisältävät?

Saat 1-5 h yksilöllistä ja maksutonta sparrausta, jonka aikana käydään läpi mm. liiketoimintasuunnitelmaa, kehityskohteita sekä mahdollisia jatkorahoitustarpeita. Nämä palvelut ovat tarjolla myös henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta yritystoiminnasta. Neuvontapalveluiden kautta on mahdollista saada apua oman liikeidean jalostamiseen ja jatkokehittelyyn.

Hankkeen kautta on mahdollista saada apua ja neuvontapalveluita, jos olet kiinnostunut vaikka pitämään soittotunteja oman toiminimen kautta tai vaihtoehtoisesti perustamaan muita ihmisiä työllistävän osakeyhtiön.

Proper Oy:n Teemu Purmosella on yli kymmenen vuoden kokemus yrittäjien auttamisesta ja Pumppu Pro-hankkeen kautta saat hänen ammattitaitonsa maksutta käyttöösi. Purmosella on laaja kokemus luovien alojen yrittäjyydestä ja vastaavankaltaista palvelua on tarjottu Pumppu 013-hankkeen avulla pohjoiskarjalaisille musiikkialan yrittäjille myös vuonna 2014. Palaute oli erittäin positiivista ja tapaamisten ansiosta syntyi uutta liiketoimintaa, uusi yritys, sekä kehityshankkeita, jotka saivat ELY-keskuksesta myönteisiä jatkorahoituspäätöksiä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Janne Sivonen
Pumppu Pro-hankkeen projektipäällikkö
janne.sivonen@ilosaarirock.fi
050 5506718

Teemu Purmonen
teemu.purmonen@proper.fi
044 2464638

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pumppu Pro-hanke kehittää paikallisten muusikoiden musiikintekotaitoja, edistää musiikkialan palveluliiketoiminnan syntymistä ja auttaa alan opiskelijoita ymmärtämään laajemmin alan työllistymismahdollisuuksia. Hanketta rahoittavat Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.