Joensuun Popmuusikot ry

Hyvä Jätkät -palkinto Kalle Kaasiselle

Hyvä Jätkät -palkinto Kalle Kaasiselle Joensuun Popmuusikot ry:n rahaston jakaman vuosittaisen Hyvä Jätkät –tunnustuspalkinnon saa vuonna 2016 lauluntekijä Kalle Kaasinen. Palkinto myönnetään artistille, joka on omalla työllään ja asenteellaan osoittanut ansaitsevansa tunnustuksen. Palkinto luovutettiin Kaasiselle Rokumentti-festivaalin avajaiselokuvan yhteydessä.

Palkintoraadin mukaan laulaja-lauluntekijä Kalle Kaasinen on elävä esimerkki siitä, että pitkäjänteisellä työllä voi saavuttaa tuloksia ilman, että tinkii musiikin taiteellisesta tasosta. Sakari Preuss -taiteilijanimellä lauluja julkaiseva Kaasinen on kehittänyt sävellys- ja sanoitustaitojaan vuosien saatossa määrätietoisesti ja etsinyt herkeämättä omaa ääntään ja tapaansa tehdä musiikkia. Omaperäisen laulajan taito on kasvanut jokaisen omakustannejulkaisun myötä ja lopulta tehty työ sai palkkansa, kun tuottaja Nick Triani kiinnostui Kaasisen musiikista ja ryhtyi miehen tuottajaksi. Nyt takana on ensimmäinen EP-julkaisu, joka on huomioitu hyvin musiikkimedioissa. Kaasinen on hyvä esimerkki tinkimättömästä uskosta omiin lauluihin.

Kalle Kaasinen saa palkinnoksi komean pokaalin lisäksi lahjakortin DLX-musiikkiin sekä ilmaisen studiopäivän SF-Sound studiosta. Lisäksi Kerubi lupaa järjestää artistille keikkatilaisuuden.