Joensuun Popmuusikot ry

Hei Sinä! Haluatko mukaan Ilosaarirockin ydinryhmään?

Haluatko olla osa kesän parasta porukkaa? Haluatko saada festarityöstä enemmän irti? Haemme luottoduunareita ja vastuuihmisiä puuhaamaan Ilosaarirockin kuumimpaan ytimeen, ota yhteyttä nyt!
Ilosaarirockin organisaatiossa on noin 90 vastaavaa, jotka ovat vastuussa festarin tietyn osa-alueen järjestelyistä. Suurin osa vastaavista tekee Rokkityötä vapaaehtoisvoimin. Vastaavien oikeina käsinä festaria on tekemässä iso määrä vapaaehtoisia luottoduunareita, jotka pyörittävät toimintaa vastaavan apuna. Luottoduunareista tulee usein tulevana vuonna vastaavia.


Vastaavien työtehtäviin kuuluuvat yleensä muun muassa vapaaehtoisten rekrytoiminen ja ohjeistaminen, kokouksiin osallistuminen, oman toimipisteen rakentaminen, toimipisteiden pyörittäminen, vapaaehtoisten esimiehenä oleminen, oman toimipisteen purkaminen ja palautekeskustelu. Jokaisella toimipisteella on omat erityispiirteensä.

Haemme ensi kesän Ilosaarirockiin vapaaehtoisia vastaavia ja luottoduunareita.

Luottoduunareiden työtehtäviin kuuluu mm. muutamiin kokouksiin osallistuminen, toimipisteen pyörittäminen ja vapaaehtoisten työnjohtajana toimiminen vastaavan ohjeiden mukaan sekä palautekeskustelu.

Ilosaarirockin vapaaehtoiset vastaavat saavat hyvää kokemusta henkilöstöjohtamisesta, projektinhallinnasta, ryhmätyöskentelystä ja he pääsevät näkemään festivaalin tekemisen kulisseihin. Lisäksi vastaaville järjestetään säännöllisiä kokoontumisia, erilaista virkistystoimintaa ja koulutuksia, joista on hyötyä myös Ilosaarirockin ulkopuolella. Näihin koulutuksiin myös luottoduunarit voivat osallistua. Tehtävästä ei makseta rahallista korvausta, mutta vastaavat ja luottoduunarit saavat paljon mukavia etuja. Tehdystä työstä saa myös työtodistuksen.

Vastaavaksi ja luottoduunariksi pääsylle ei ole tarkkoja vaatimuksia. Tehtävään haetaan ensisijaisesti joustavaa, iloista, rohkeaa ja vastuuntuntoista heittäytyjää, joka on kiinnostunut osallistumaan Ilosaarirockin tekemiseen ja olemaan tärkeänä osana festivaalin työryhmää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin rupatellaan lisää.


Lisätietoa:
Joensuun Popmuusikot ry /
Katri Kilpiä
Sähköposti: katri(a)ilosaarirock.fi