Joensuun PopmuusikotKerubi

Nuorille tarjolla oppia musiikkialan töihin

Su 13.10.2017 12:45

Joensuun Popmuusikot ry ja Nuorisopalvelut tarjoavat nuorille ilmaista crew-valmennusta musiikkialan töihin. Valmennus on suunnattu musiikista ja tapahtumatuotannosta kiinnostuneille 17-29-vuotiaille. Tarjolla on konkreettisia mahdollisuuksia työskennellä muun muassa Popmuusikoiden ja kaupungin järjestämissä tapahtumissa esimerkiksi rakennuksen, somistuksen, suunnittelun, siivouksen tai cateringin parissa.

- Ajatus on oppia tekemisen kautta. Nuoret pääsevät hyvin pian kokeilemaan erilaisia työtehtäviä, toki opastetusti. Kokemuksien pohjalta nuoret voivat miettiä mikä osa alasta on itselle kiinnostavaa. Mallia on kokeiltu Joensuu Rock Academyssa hyvin tuloksin, toteaa valmennuksia vetävä bänditoiminnan ohjaaja Matti Kemppainen.

Crew-valmennus on maksutonta ja tarkoitettu ensisijaisesti työ- ja opiskelupaikkaa ilman oleville 17-29-vuotiaille nuorille. Valmennuksen avulla pyritään antamaan nuorille realistisia työkokemuksia ja ohjaamaan heitä opiskelemaan musiikki- ja tapahtuma-alalle. Valmennus toteutetaan ilta-aikaan yhdestä kolmeen kertaa viikossa.

Crew-valmennuksen infotilaisuus järjestetään tiistaina 17.10. nuorikeskus Whisperillä (Torikatu 1, 1krs.) Infotilaisuuteen toivotaan mahdollisimman paljon nuoria, joilla olisi kiinnostusta musa-alan toiminnasta.

Mikäli kiinnostuit valmennuksesta, ota yhteyttä bänditoiminnan ohjaama Matti Kemppaiseen: matti.kemppainen@ilosaarirock.fi, 050-3116274.


Ajankohtaista

RSSVoit tilata Joensuun Popmuusikot ry:n ajankohtaiset tiedotteet RSS-syötteenä.

Vanhat tiedotteemme löydät uutisarkistosta.

Joensuun Popmuuskot ry Ilosaaririrock Rokumentti Rock Film Festival Joensuun Töminä Oy Ravintola Kerubi