Joensuun Popmuusikot ry

Ilosaarirock etsii lahjakkaita harjoittelijoita

Ilosaarirockin harjoitteluhaku käynnissä Kiinnostaako harjoittelu Ilosaarirockissa? Haussa 4-6 lahjakasta harjoittelijaa työskentelemään Suomen suurimpiin ja tunnetuimpiin kuuluvan festivaalin parissa. Harjoittelut sijoittuvat ajallisesti maaliskuusta heinäkuun loppuun, työtehtävästä riippuen. Heinäkuu kuuluu pakollisena kaikkiin harjoitteluluihin. Harjoittelupaikka sijaitsee Joensuussa.

Hakuaika päättyy 30.11.2017. Haastattelemme jatkoon päässeet hakijat joulu-tammikuussa. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta 1.2.2018.

Tarjoamme harjoittelijalle ainutlaatuisen paikan oppia tapahtuma- ja musiikkialasta. Työtehtävät ovat haastavia, mutta hauskoja, niissä oppii todella paljon ja saa kokeilla rajojaan. Olemme laajasti verkostoituneita ja Ilosaarirockin harjoittelusta voi olla yllättävää hyötyä myöhemmällä uralla.

Koulutuksellasi ei ole väliä. Haemme ennen kaikkea hyviä, motivoituneita tyyppejä, jotka eivät jää sanattomaksi ja uskaltavat tarttua toimeen. Koulutamme kaikkiin työtehtäviin.

Muutamaa taitoa arvostamme

Kaikenlaisista taidoista on hyötyä festarihommista. Mainitse hakemuksessasi, jos omaat esimerkiksi jonkun seuraavista taidoista:

- Karttojen piirtäminen (kuten CAD-ohjelma)
- rakennusosaaminen, ajokortti
- excelin hallinta
- hygieniapassi
- anniskelupätevyys
- ravintola-alan koulutus
- graafisen suunnittelun perusteet
- valokuvaus
- kuvankäsittely
- digi/somemarkkinoinnin ymmärtäminen
- oikeinkirjoitus


Haemme yhtä harjoittelijaa erityisesti markkinoinnin tehtäviin. Markkinointiharjoittelijalta vaadimme graafisen suunnittelun ja kuvankäsittelyn perustaitoja. Mainitse hakemuksessasi, mikäli haet markkinointiin.

Lähetä avoin hakemus ja cv osoitteeseen petri@ilosaarirock.fi.

Lisätietoja:
Petri Varis
044 293 6889, petri@ilosaarirock.fi