Joensuun Popmuusikot ry

Mukaan Ilosaarirockin ydinryhmään?

Haluatko olla osa kesän parasta porukkaa? Haluatko tutustua festarityöhön ja sen tekijöihin? Haemme luottoduunareita työskentelemään Ilosaarirockin ydinryhmän kanssa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä nyt!Ilosaarirockin organisaatiossa on noin 100 vastaavaa, jotka ovat vastuussa festarin tietyn osa-alueen järjestelyistä. Suurin osa vastaavista työskentelee vapaaehtoisina, intohimosta Ilosaarirockia kohtaan. Vastaavien oikeina käsinä festaria on tekemässä iso määrä vapaaehtoisia luottoduunareita, jotka pyörittävät toimintaa vastaavan apuna. Luottoduunareista kasvaa usein tulevaisuuden vastaavia ja kiinteä osa Ilosaarirockin ydinryhmää.

Luottoduunarit

Luottoduunareiden työtehtäviin kuuluvat muun muassa muutamiin kokouksiin osallistuminen, toimipisteen pyörittäminen ja vapaaehtoisten työnjohtajana toimiminen vastaavan apuna sekä palautekeskustelu.

Haemme ensi kesän Ilosaarirockiin vapaaehtoisia luottoduunareita.

Ilosaarirockin luottoduunarit saavat hyvää kokemusta henkilöstöjohtamisesta, projektinhallinnasta, ryhmätyöskentelystä ja he pääsevät näkemään festivaalin tekemisen kulisseihin. Lisäksi vastaaville järjestetään säännöllisiä kokoontumisia, erilaista virkistystoimintaa ja koulutuksia, joista on hyötyä myös Ilosaarirockin ulkopuolella. Näihin koulutuksiin myös luottoduunarit voivat osallistua. Tehtävästä ei makseta rahallista korvausta, mutta luottoduunarit saavat paljon mukavia etuja. Tehdystä työstä saa myös työtodistuksen. Miltei kaikki Ilosaarirockin työntekijät ovat kasvaneet tehtäviinsä vastaavuuden kautta, joten osaamme arvostaa työpanosta.

Luottoduunariksi pääsylle ei ole tarkkoja vaatimuksia. Tehtävään haetaan ensisijaisesti joustavaa, iloista, rohkeaa ja vastuuntuntoista heittäytyjää, joka on kiinnostunut osallistumaan Ilosaarirockin tekemiseen ja olemaan tärkeänä osana festivaalin työryhmää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin rupatellaan lisää.

Lisätietoa:
Joensuun Popmuusikot ry /
Katri Kilpiä
Sähköposti: katri(a)ilosaarirock.fi