Joensuun Popmuusikot ry

Pumppu013-hanke sparraa muusikoita!

Joensuun Popmuusikoiden Pumppu013-hanke auttaa Pohjois-Karjalan muusikoita. Hankkeessa on töissä Katri ja Janne ja meillä on puolitoista vuotta aikaa saada jotain aikaan. Järjestämme monia kaikille avoimia workshoppeja ja seminaareja, joita tulee vetämään kokeneita muusikoita, säveltäjiä ja muita musiikkialan toimijoita. Jokaisesta tapahtumasta tiedotamme erikseen.


Bänditapaaminen Surakan baarissa tiistaina 5.11. kello 18.

Tiistaina 5.11. järjestetään Surakan baarissa avoin tapaaminen, jonne toivotaan paikalle kaikki Pumpusta kiinnostuneet bändit ja artistit. Tapaamisessa keskustellaan mitä bändit haluaisivat Pumpulta ja millaiselle avulle on tarvetta. Tapaamisen jälkeen päätetään mitä hankkeessa puolentoista vuoden aikana tehdään. Surakan baarin löydät osoitteesta Rantakatu 11-13.


Sparrausta ja apuja!

Lisäksi ammattilaisiksi pyrkivien pohjoiskarjalaisten muusikoiden ja bändien on mahdollista saada säännöllistä henkilökohtaista sparrausta ja tukea toiminnalleen. Sparraajana toimii Stellan myötä musa-alaa laajalti ymmärtävä Janne ja mikäli tarve vaatii, etsimme ulkopuolista apua bändillesi. Pumppu järjestää myös showcasekeikkoja erilaisten ammattilaistapahtumien yhteyteen ja voi auttaa sinua tai bändiäsi uralla eteenpäin. Etsimme myös henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita tekemään sävellyksiä, tuotantoja ja sanoituksia toisille artisteille, mainoksiin tai peleihin. Lisäksi kauttamme löytyy voi löytyä apua sopimusneuvotteluihin tai musiikkialan yrityksen perustamiseen. Ota yhteyttä!

Terveisin, Katri ja Janne

Janne, janne.sivonen@ilosaarirock.fi, puh. 050 412 7127
Katri, katri@ilosaarirock.fi, puh. 040 706 8878