Joensuun Popmuusikot ry

Jarkko Martikainen tuokokuussa Pumppu 013-hankkeen seminaarissa

Jarkko Martikainen tulee pitämään kaksi sanoittamiseen ja biisintekoon liittyvää luentoa. Nämä kaikille avoimet ja maksuttomat tilaisuudet pidetään lauantaina ja sunnuntaina 3.- 4. toukokuuta klo 17-20.00. Seminaareihin voit ilmoittautua täällä.

Lauantain tilaisuus on Kerubin salissa ja sunnuntaina ollaan Pakkahuoneella. Pumppu 013-hankkeen käynnistämän sanoittajaryhmän jäsenet ovat lähettäneet Martikaiselle listan heitä askarruttavista teemoista, joiden pohjalta hän rakentaa luentonsa.

Pe 09.05. Artistin toimintasuunnitelma -koulutus HUOM! paikkana Poppareiden toimisto

Toukokuussa paikalle saapuu myös Mikko Puska, joka opastaa bändejä toimimaan tavoitteellisesti. Mm. Telakka-ravintolassa, Provinssirockissa ja Musiikki & Media -tapahtumassa työskennellyt Puska on ollut mukana luomassa MATS:ia eli musiikkialan toimintasuunnitelmaa. Suunnitelma auttaa bändejä hahmottamaan uraansa ja saavuttamaan tavoitteensa määrätietoisella työllä. Kolmituntisessa koulutuksessa käydään läpi toimintasuunnitelman aihepiirit ja Puska antaa vinkkejä bändin toiminnan edistämiseen. Koulutusta kehuttu ympäri Suomen erittäin hyödylliseksi.

Seminaareihin voit ilmoittautua täällä.

**

Pumppu 013 -hankkeen tarkoituksena on parantaa pohjoiskarjalaisten musiikintekijöiden liiketoimintamahdollisuuksia ja tukea lahjakkaita tekijöitä ammattimaisempaan toimintaan. Hanketta rahoittavat Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.