Joensuun Popmuusikot ry

Kiinnostaisiko sinua olla mukana järjestämässä Ilosaarirockia?

Ilosaarirock hakee vapaaehtoisia vastaavia Rokkibrunssille, narikkaan ja Rokkikontille. Ilosaarirockin organisaatiossa on noin 90 vastaavaa, jotka vastaavat tietyn Ilosaarirockin osa-alueen järjestelyistä. Suurin osa vastaavista tekee Rokkityötä vapaaehtoisvoimin. Vastaavat ovat mukana Ilosaarirockin suunnittelussa ja toiminnassa ympäri vuoden ja vuosi huipentuu yhteiseen rutistukseen heinäkuun toisena viikonloppuna Laulurinteellä. Haemme ensi kesän Ilosaarirockiin vapaaehtoisia vastaavia Rokkibrunssille, narikkaan ja Rokkikontille.

Rokkibrunssin vastaavien työtehtäviä ovat muun muassa vapaaehtoisten rekrytoiminen ja ohjeistaminen, tilausten tekeminen, catering-ryhmän kokouksiin osallistuminen, oman toimipisteen rakentaminen, toimipisteiden pyörittäminen (brunssin järjestäminen sekä leipien tekeminen ja kuljetus), vapaaehtoisten esimiehenä oleminen, oman toimipisteen purkaminen ja palautekeskustelu.

Narikkavastaavan työtehtäviä ovat muun muassa vapaaehtoisten rekrytoiminen ja ohjeistaminen, aluejärjestelyt-ryhmän kokouksiin osallistuminen, oman toimipisteen rakentaminen, toimipisteen pyörittäminen festivaaliviikonlopun aikana, vapaaehtoisten esimiehenä oleminen ja oman toimipisteen purkaminen festivaalin jälkeen.

Rokkikontin vastaavan työtehtäviä ovat muun muassa vapaaehtoisten rekrytoiminen ja ohjeistaminen, Rokkikokouksiin osallistuminen, oman toimipisteen rakentaminen, toimipisteiden pyörittäminen, vapaaehtoisten esimiehenä oleminen ja oman toimipisteen purkaminen.

Ilosaarirockin vapaaehtoiset vastaavat saavat hyvää kokemusta henkilöstöjohtamisesta, projektinhallinnasta, ryhmätyöskentelystä ja he pääsevät näkemään festivaalin tekemisen kulisseihin. Lisäksi vastaaville järjestetään säännöllisiä kokoontumisia, erilaista virkistystoimintaa ja koulutuksia, joista on hyötyä myös Ilosaarirockin ulkopuolella. Tehtävästä ei makseta rahallista korvausta, mutta vastaavat saavat paljon mukavia etuja. Vastaava saa myös työtodistuksen tekemästään työstä.

Lue lisää:
» Rokkibrunssin vastaavien rekrytointi-ilmoitus (PDF-tiedosto)
» Narikkapisteen vastaavan rekrytointi-ilmoitus (PDF-tiedosto)
» Rokkikontin vastaavan rekrytointi-ilmoitus (PDF-tiedosto)

Lisätietoa:
Kaisu Leinonen
Joensuun Popmuusikot ry
Puh: 050 567 1807
Sähköposti: kaisu.leinonen(@)ilosaarirock.fi