Joensuun Popmuusikot ry

Sävellys- ja tuotantotyöryhmäkurssille haku auki!

Sävellys- ja tuotantotyöryhmäkurssi järjestetään osana Pumppu013-hanketta. Tästä "kurssista" tykättiin, joten järkätään se uudestaan!

Teetkö lauluja? Pyritkö hankkimaan siitä itsellesi ammatin? Haluatko oppia lisää säveltämisestä ja tuottamisesta niin teorian kuin käytännön tasolla? Olisiko mukavaa saada lisää kontakteja muihin biisintekijöihin/sanoittajiin ja tehdä lauluja yhdessä?

Lokakuussa 2014 starttaa uusi kuukausittain kokoontuva sävellys- ja tuotantoryhmä. Ryhmän vetäjinä toimivat Janne Sivonen ja Tommi Ilonen, jotka kommentoivat osallistujien kappaleita ja kouluttavat biisintekijöitä mm. käymällä läpi ajankohtaisia hittejä ja klassikkokappaleita. Opetuksen ja ohjauksen painotus on laveasti ajateltuna pop- ja rockmusiikissa. Koska tuottaminen ja säveltäminen liittyvät vahvasti toisiinsa, pyrimme kohdistamaan huomion rakenteen, sointuharmonian ja melodian lisäksi biisien soundi- ja sovitusratkaisuihin. Tapaamisten yhteydessä ryhmäläiset saavat tietoa lauluntekijöiden työtilaisuuksista ja ansaintarakenteesta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan sävellys- ja tuotantoryhmän toimintaan, lähetä 10.10.2014 mennessä hakemus osoitteeseen janne.sivonen(a)ilosaarirock.fi. Hakemukseen tulee sisällyttää yksi oma sävellys sekä vapaamuotoinen kuvaus omasta musiikillisesta menneisyydestä ja säveltämiseen/tuottamiseen liittyvistä tavoitteista. Kuvauksen tulee mahtua yhdelle A4-sivulle. Lähetä samassa sähköpostissa kuvauksesi sekä kappaleesi MP3-muodossa. Otsikoi/laita viestisi aiheeksi ”sävellysryhmä2014”. Paikkoja on rajoitetusti. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 28.10.2014 Joensuun Popmuusikoiden toimistolla osoitteessa Suvantokatu 1-3. Kokoontumisten alustava aikataulu on seuraavanlainen:

Tiistai 28.10. klo 18–21
Tiistai 4.11. klo 18–21
Tiistai 2.12. klo 18–21
Tiistai 13.1. klo 18–21
Tiistai 3.2. klo 18–21
Lauantai ja sunnuntai 14.–15.3. (viikonloppuleiri)
Tiistai 24.3. klo 17–20

(Aikataulumuutokset ovat mahdollisia)

Janne Sivonen on Pumppu013-hankkeen tuottaja ja edesmenneen Stella-yhtyeen biisintekijä. Tommi Ilonen toimii freelancemuusikkona ja opettajana.

Ps. Uusi sanoittajaryhmä on tulossa erikseen. Siitä tiedotetaan myöhemmin.

Janne Sivonen
Pumppu013 / Joensuun Popmuusikot
puh. 050 412 7127

**

Pumppu 013 -hankkeen tarkoituksena on parantaa pohjoiskarjalaisten musiikintekijöiden liiketoimintamahdollisuuksia ja tukea lahjakkaita tekijöitä ammattimaisempaan toimintaan. Hanketta rahoittavat Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.