Joensuun Popmuusikot ry

Suositut hip hop -kurssit saavat jatkoa

Joensuun Popmuusikoiden Pumppu013-hankkeen järjestämät ilmaiset ja ikärajattomat hip hop –kurssit saavat jatkoa syyskuussa. Pumppu järjestää torstaina 25.9. rap-workshopin, jonka vetäjänä toimii joensuulaislähtöinen muusikko Jodarok. Perjantaina 26.9. järjestetään DJ-workshop, jonka vetää DJ Esgrovena tunnettu Aksu Lukkarila. Kursseille on rajoitettu määrä paikkoja. Kurssille voit ilmoittautua täällä


Rap-workshopissa Jodarok kertoo oman uransa näkökulmasta rap-musiikin teosta, keikkailusta ja levyjen julkaisusta. Lisäksi kurssilla käydään läpi rap-lyriikan kirjoittamista sekä kokeillaan rapin kuninkuuslajia freestyleä. Jodarok eli Matti Salminen on tullut tunnetuksi soolouransa lisäksi kokoonpanoista Kemmuru ja Aivovuoto.

DJ-workshopissa tutustutaan levyjen soittamisen saloihin ammatikseen DJ-hommia tekevän DJ Esgroven opastuksella. Kurssilla tutustutaan erilaisiin laitteisiin ja soittotekniikoihin. Osallistujat pääsevät myös konkreettisesti kokeilemaan ja harjoittelemaan soittoa Esgroven ohjauksessa.

Kurssit järjestetään Joensuun Popmuusikoiden toimistolla (Suvantokatu 1, Joensuu) kello 16:00-20:00. Kursseille on vapaa pääsy. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi osoitteessa www.popmuusikot.fi/seminaarit.

**

Pumppu 013 -hankkeen tarkoituksena on parantaa pohjoiskarjalaisten musiikintekijöiden liiketoimintamahdollisuuksia ja tukea lahjakkaita tekijöitä ammattimaisempaan toimintaan. Hanketta rahoittavat Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.