Joensuun Popmuusikot ry

Harjoitteluun musa-alan kuumaan ytimeen

Harjoitteluun kesäfestarille, mikä sen parempaa?! Joensuun Popmuusikot ry hakee harjoittelijoita musa-alan kuumimpaan ytimeen, Ilosaarirock-festivaalille. Pääset tekemään kesän parasta festaria mahtavassa porukassa ja saat samalla koiven musiikkibisneksen oven väliin.

Haemme harjoittelijoita kesän 2015 Ilosaarirockin somistuksen, tiedotuksen ja markkinoinnin, anniskelun, cateringin ja tuotannon alueille. Ensisijaisesti etsimme tehtäviin ja festivaalityöhön sopivia hyviä tyyppejä, jolloin koulutusohjelmalla tai -taustalla ei ole niin suurta väliä. Kulttuurialan koulutuksesta plussaa, mutta tärkeintä on, että olet motivoinut ja sovit sakkiin. Me koulutamme sinut tehtävään. Alla lisätietoja eri harjoittelupaikoista. Jos et osaa sanoa mikä tehtävä kiinnostaisi sinua eniten, ei se haittaa. Haastattelun aikana voimme miettiä sitä yhdessä. Harjoittelu voi olla koulun harjoittelu tai oman elämän harjoittelu, tutustuminen festarikenttään.

Ilosaarirockin harjoittelut sijoittuvat ajallisesti keväästä heinäkuun loppuun. Harjoittelupaikat sijaitsee Joensuussa.

Hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella, jonka liitteeksi on hyvä laittaa CV. Hakuaika päättyy 12.12.2014, jonka jälkeen käymme hakemukset läpi ja kutsumme tehtäviin sopivimmat hakijat haastatteluihin. Haastattelut järjestetään tammikuussa 2015 ja päätökset harjoittelijavalinnoista tehdään viimeistään helmikuussa.

Rok!

Lue lisää:
Anniskelun harjoittelu
Cateringin harjoittelu
Tiedotuksen harjoittelu
Tuotannon harjoittelu
Somistuksen harjoittelu


Lisätietoja harjoittelupaikoista:
Katri Kilpiä
katri@ilosaarirock.fi
puh. 040 706 8878