Joensuun Popmuusikot ry

Pumppu 013 –hankkeen maksuttomat neuvontapalvelut yrityksille käynnistyvät

Joensuun Popmuusikot ry:n Pumppu 013-hanke jatkaa Rikastamo-toimintaa musiikkialan yrittäjille Pohjois-Karjalassa. Rikastamossa keskitytään yritysten tehovalmentamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Tänä syksyllä yrityksillä on mahdollista osallistua maksuttomaan ja luottamukselliseen yritysneuvontaan asiantuntija Teemu Purmosen johdolla. Neuvonnassa paneudutaan yrityksen tämän hetken osaamiseen ja mietitään kehityskohteita.
Verkostoituminen on iso osa toiminnan rikastamista, joten Rikastamo-toimijoille järjestetään yhteinen tapaaminen syksyn aikana.

Nyt etsinnässä onkin musiikkialan yrityksiä, joilla on halu kehittää toimintaansa ja sitoutua syksyn ajaksi Rikastamo-joukkioon!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Katri Kilpiä
Pumppu 013-projektipäällikkö
katri@ilosaarirock.fi
p. 040 7068878

Mitä neuvontapalvelut sisältävät?

Pumppu 013 -hankkeen asiantuntija Teemu Purmonen on käytettävissä, kun haluat kehittää yrityksen strategisia osaamisia. Neuvontapalvelun avulla tehdään yrityksen kehitysanalyysi. Prosessi käynnistyy liiketoiminta-suunnitelman analyysillä, jonka pohjalta määritellään yrityksen kannalta keskeiset osaamiset. Neuvontatapaamisen aikana arvioidaan kehityskohteiden tärkeysjärjestys ja etsitään soveltuvimmat yrityspalvelut jatkotoimenpiteiden käynnistämiseksi.
Maksuttoman neuvontatapaamisen kesto on 2-4 tuntia ja tapaamisen painopisteet sovitaan etukäteen.

Pumppu 013 hankkeen asiantuntijana käytössäsi on:

Proper Oy:n yrittäjä Teemu Purmonen, jolla on kymmenen
vuoden kokemus yritysten osaamisen kehittämisestä.
teemu.purmonen@proper.fi / 044-2464638

**

Pumppu 013 -hankkeen tarkoituksena on parantaa pohjoiskarjalaisten musiikintekijöiden liiketoimintamahdollisuuksia ja tukea lahjakkaita tekijöitä ammattimaisempaan toimintaan. Hanketta rahoittavat Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.