Joensuun Popmuusikot ry

Kiinnostaako biisin tekeminen ja runosuoni pulppuaa? Haku sanotusryhmään on käynnistynyt!

Joulukuussa starttaa kuukausittain kokoontuva sanoitusryhmä. Ryhmän vetäjänä toimii Pumppu013-hankkeen tuottaja ja Stella-yhtyeestä tuttu Janne Sivonen. Ryhmässä voi hioa tekstejä, jotka on tarkoitettu omalle bändille tai sitten pyrkiä kirjoittamaan sanoituksia jollekin toiselle artistille. Maaliskuussa on myös yhteinen viikonloppuleiri jo startanneen sävellysryhmän kanssa, jolloin kaikkien halukkaiden on mahdollista kokeilla yhteistyötä / biisintekoa uusien ihmisten kanssa.

Jos kiinnostuit ja haluat osallistua, lähetä 28.11.2014 mennessä hakemus osoitteeseen janne.sivonen@ilosaarirock.fi. Hakemukseen tulee sisällyttää yksi oma laulunteksti sekä vapaamuotoinen kuvaus omasta musiikillisesta menneisyydestä ja sanoittamiseen liittyvistä tavoitteista. Kuvauksen tulee mahtua yhdelle A4-sivulle. Lähetä samassa sähköpostissa kuvauksesi sekä sanoituksesi. Otsikoi/laita viestisi aiheeksi ”sanoitusryhmä2015”. Paikkoja on rajoitetusti.

Ensimmäinen tapaaminen on maanantaina 15.12.2014 Joensuun Popmuusikoiden toimistolla osoitteessa Suvantokatu 1-3. Alustava aikataulu ryhmän tapaamisista on suunniteltu vastaavanlaiseksi:
maanantai 15.12. klo 17-20
maanantai 5.1. klo 17-20
maanantai 12.1. klo 17-20
maanantai 2.2. klo 17-20
lauantai ja sunnuntai 14.-15.3. (viikonloppuleiri Joensuussa)
(Aikataulumuutokset ovat mahdollisia)

**
Pumppu 013 -hankkeen tarkoituksena on parantaa pohjoiskarjalaisten musiikintekijöiden liiketoimintamahdollisuuksia ja tukea lahjakkaita tekijöitä ammattimaisempaan toimintaan. Hanketta rahoittavat Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.