Joensuun PopmuusikotKerubi

Hyvä jätkät! -palkinto joensuulaiselle Detonatorille!

Su 13.11.2014 11:12

Joensuun Popmuusikot ry:n rahasto jakoi kuudennen kerran vuosittaisen Hyvä jätkät! -tunnustuspalkinnon. Palkinnon voitti nelihenkinen speedmetal-yhtye Detonator

Marraskuussa jaettava Hyvä Jätkät! -palkinto myönnetään ansioituneelle pohjoiskarjalaiselle yhtyeelle tai artistille. Detonator vakuutti Popmuusikoiden raadin nopealla kehityksellään ja ammattimaisella työmoraalillaan. 17-19-vuotiaista muusikoista koostuva yhtye on kehittynyt nopealla aikavälillä uskottavaksi keikkakoneeksi, joka ei häpeile kymmenen vuotta vanhempien soittajien kanssa esiintyessään. Bändiltä on julkaistu demo-EP nimeltä Surreal.


Detonator saa palkinnoksi komean pokaalin lisäksi lahjakortin DLX-musiikkiliikkeeseen sekä studioaikaa SF Sound -studiolta. Lisäksi ravintola Kerubi sitoutuu ottamaan yhtyeen keikalle kevään 2015 aikana.

Popmuusikoiden rahastosta voi hakea avustusta yksityishenkilö tai yhteisö. Tuki myönnetään harkinnan mukaan popmusiikkiin liittyviin hankkeisiin ja kustannukset korvataan joko kokonaan tai osittain. Samalla hakijalle myönnetään enintään yksi apuraha vuoden välein. Seuraavan kerran rahasto myöntää apurahoja tammikuussa. Haku on jatkuvasti käynnissä.


Ajankohtaista

RSSVoit tilata Joensuun Popmuusikot ry:n ajankohtaiset tiedotteet RSS-syötteenä.

Vanhat tiedotteemme löydät uutisarkistosta.

Joensuun Popmuuskot ry Ilosaaririrock Rokumentti Rock Film Festival Joensuun Töminä Oy Ravintola Kerubi