Joensuun Popmuusikot ry

Popparit kummeina Joulupuu-keräyksessä, myös sinut on haastettu mukaan!

Popparit jakaa hupparia Joulupuu-keräys kutsuu jälleen lahjoittamaan lahjoja niille lapsille, jotka todennäköisesti jäisivät muuten ilman Joulupukin tuomisia. Keräyksen järjestää Joensuun Nuorkauppakamari ja Popparit toimivat tänä vuonna keräyksen kummeina.

Tuo sinäkin lahja Joulupuun juurelle lasten ja nuorten hyväksi. Nouda lasta kuvaava kortti keräyspaikasta ja toimita paketoitu lahja lähimpään keräyspisteeseen. Joensuun sosiaalitoimi jakaa lahjat lapsiasiakkailleen. Keräysaika on 24.11.- 5.12.2014 ja keräyspaikkoja ovat Prisman infopiste, Ravintola Kerubi ja Underground Store Kauppakeskus Iso Myyssä.

Tänä vuonna keräyksen kummina toimii Joensuun Popmuusikot ry. Mukana keräyksessä ovat myös kotimaiset bändit Kotiteollisuus, Viikate, Eläkeläiset, Michael Monroe, Von Hertzen Brothers, Insomnium, Mokoma, Nightwish ja Apulanta. Artistit osallistuvat Joulupuu -keräykseen yhteisellä hupparilahjoituksella. Huppari edustaa yhteisöllisyyttä.

"Jokainen keräyksessä mukana oleva bändi voi varmasti allekirjoittaa, että riippumatta taustoista, seksuaalisesta suuntautumisesta, statuksista, ihon väristä tai mistään muustakaan, musa on aina ollut ihmisiä kokoava voima, jonka ympärille on syntynyt kaveripiirejä, perheitä, yhteisöjä ja heimoja. Huppari on musayhteisön heimomerkki. Me kaikki ollaan hupparikansan puolella.", tiivistää Pyykkönen.

Osallistu sinäkin! Pienellä teolla voit tuoda suurta iloa.