Joensuun Popmuusikot ry

Ilosaarirockiin uusia nimityksiä, töitä tarjolla

Petri Varis Ilosaarirockin vastaavaksi tuottajaksi llosaarirockin vastaavaksi tuottajaksi on nimitetty Poppareilla pitkään työskennellyt Petri Varis. Samalla ravintola Kerubissa avautuu hakuun tapahtumatuottajan ja kokin työtehtävät.

Popmuusikoiden toimiston henkilökunnan työtehtävissä tapahtuu muutoksia 1.2.2015 alkaen. Yhdistyksen ja ravintola Kerubin tiedottaja sekä Rokumentti-festivaalin taiteellinen johtaja Petri Varis on nimetty Ilosaarirockin vastaavaksi tuottajaksi, jonka tehtäviin kuuluuvat Ilosaarirockin markkinointi ja viestintä, yhteistyökumppanuudet ja festivaalin yrityspalveluiden kehittäminen sekä lipunmyynnin koordinaatio. Vastaava tuottaja toimii täysipäiväisesti osana Ilosaarirockin tuotantotiimiä, jonka jäseninä yhdistyksen henkilökunnassa toimivat myös ohjelmapäällikkö Panu Hattunen, tuotantopäällikkö Kaisu Leinonen, tuottaja Katri Kilpiä ja toiminnanjohtaja Markku Pyykkönen.

Johtuen työtehtävien muutoksesta ja ravintola Kerubin kuluvan vuoden kasvavista työntekijätarpeista on Popmuusikoiden omistamassa yhtiössä käynnistetty myös tapahtumatuottajan ja kokin rekrytointi.

Lue lisää Kerubin työpaikoista Kerubin verkkosivuilta.

Ravintola Kerubin ja Joensuun Töminä Oy:n järjestämien tapahtumien tiedotus- ja markkinointiasioissa yhteyshenkilönä toimii toimitusjohtaja Asko Piiparinen.

- Olen kuulemma vieraillut Ilosaarirockissa ensimmäisen kerran jo sikiönä ja ymmärrän hyvin miten tärkeä festari on lukuisille ihmisille. Otan pestin vastaan suurella kunnioituksella, Petri Varis kommentoi uutta pestiään.

Varis on työskennellyt Joensuun Popmuusikoilla kahdeksan vuotta erilaisissa tehtävissä.