Joensuun Popmuusikot ry

Mukaan Ilosaarirockin ydinryhmään?

Haemme uusia ihmisiä Ilosaarirockin kuumimpaan ytimeen, haluatko sinä olla osa kesän parasta porukkaa? Ilosaarirockin organisaatiossa on noin 90 vastaavaa, jotka vastaavat tietyn Ilosaarirockin osa-alueen järjestelyistä. Suurin osa vastaavista tekee Rokkityötä vapaaehtoisvoimin. Vastaavat ovat mukana Ilosaarirockin suunnittelussa ja toiminnassa ympäri vuoden ja vuosi huipentuu yhteiseen rutistukseen heinäkuun kolmantena viikonloppuna Laulurinteellä. Vastaavien lisäksi Rokkia tekemässä on suuri määrä vapaaehtoisia luottoduunareita, vastaavien oikeita käsiä, jotka pyörittävät toimintaa vastaavan apuna.

Haemme ensi kesän Ilosaarirockiin vapaaehtoisia vastaavia ja luottoduunareita.

Vastaavien työtehtäviin kuuluuvat yleensä muun muassa vapaaehtoisten rekrytoiminen ja ohjeistaminen, kokouksiin osallistuminen, oman toimipisteen rakentaminen, toimipisteiden pyörittäminen, vapaaehtoisten esimiehenä oleminen, oman toimipisteen purkaminen ja palautekeskustelu. Jokaisella toimipisteella on omat erityispiirteensä.

Luottoduunareiden työtehtäviin kuuluu mm. muutamiin kokouksiin osallistuminen, toimipisteen pyörittäminen ja vapaaehtoisten työnjohtajana toimiminen vastaavan ohjeiden mukaan sekä palautekeskustelu.

Ilosaarirockin vapaaehtoiset vastaavat saavat hyvää kokemusta henkilöstöjohtamisesta, projektinhallinnasta, ryhmätyöskentelystä ja he pääsevät näkemään festivaalin tekemisen kulisseihin. Lisäksi vastaaville ja järjestetään säännöllisiä kokoontumisia, erilaista virkistystoimintaa ja koulutuksia, joista on hyötyä myös Ilosaarirockin ulkopuolella. Näihin koulutuksiin myös luottoduunarit voivat osallistua. Tehtävästä ei makseta rahallista korvausta, mutta vastaavat ja luottoduunarit saavat paljon mukavia etuja. Tehdystä työstä saa myös työtodistuksen.

Vastaavaksi ja luottoduunariksi pääsylle ei ole tarkkoja vaatimuksia. Tehtävään haetaan ensisijaisesti joustavaa, iloista, rohkeaa ja vastuuntuntoista heittäytyjää, joka on kiinnostunut osallistumaan Ilosaarirockin tekemiseen ja olemaan tärkeänä osana festivaalin työryhmää.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin rupatellaan lisää.

Lisätietoa
Katri Kilpiä
Joensuun Popmuusikot ry
Puh. 040 7068878
Sähköposti: katri(a)ilosaarirock.fi