Joensuun Popmuusikot ry

Sinäkö tulevaisuuden musatyöläinen?

Etsitkö elämällesi uutta suuntaa ja sisältöä? Kiinnostaako musiikkiala? Tarjolla ainutlaatuinen ilmainen valmennus, jossa pääsee tutustumaan musahommiin sisältäpäin!
Joensuu Rock Academy hakee 15-29-vuotiaita, musa-alan duuneista kiinnostuneita valmennukseen, joka pidetään kevään 2016 aikana. Tarjoamme mukavan mahdollisuuden päästä tutustumaan esim. kuvaamiseen, ääni- ja valohommiin, tapahtumatuotantoon, markkinointiin ja vaikkapa paitamyyntiin. Käytännöllisessä ja turvallisessa valmennuksessa on mahdollista kokeilla miltä musahommat maistuu. Aiempaa osaamista ei tarvita, meille riittää into kokeilla ja oppia. Hommat ei ole liian hankalia, niitä osaa basistitkin!

Valmennuksen tavoitteena on löytää ala josta saa iloa ja joka innostaa oppimaan lisää, vaikkapa sitten jatko-opiskelun tai työharjoittelun kautta.

Haku on avoinna nyt ja päättyy 7.12.2015.

Lue lisää ja hae mukaan täältä.

**

Joensuu Rock Academy -hankkeen tavoitteena on edistää musiikin avulla nuorten osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja arjen hallintaa. Hanketta rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus ja Joensuun Kaupunki.