Joensuun Popmuusikot ry

Jani Salomaa Ilosaarirockin tuotantopäälliköksi

Tuotantopäällikkö Jani Salomaa Ilosaarirockin uudeksi tuotantopäälliköksi on valittu joensuulainen Jani Salomaa. Salomaa aloittaa työt tuotantopäällikkönä maanantaina 23.11.

Joensuun Popmuusikot ry on valinnut uudeksi Ilosaarirockin tuotantopäälliköksi joensuulaisen Jani Salomaan. 36-vuotiaalla Salomaalla on miltei kahdenkymmenen vuoden kokemus musiikki- ja tapahtuma-alalla toimimisesta. Hän on työskennellyt urallaan erilaisten tapahtumien ja festivaalien palveluksessa sekä teknikkona muun muassa Antti Tuiskun, Suvi Teräsniskan ja Stellan kiertueilla. Salomaa tunnetaan myös Kontiolahden Jakokoskirockin perustajajoukoista. Ilosaarirockissa Salomaa on työskennellyt ensimmäisen kerran jo 1990-luvulla. Maanantaina 23.11. työnsä aloittava Salomaa siirtyy Ilosaarirockin tuotantopäälliköksi Kaisu Leinosen tilalle.

- Ollaan kovasti mielissään, että saatiin sakkiin motivoitunut ja erittäin vankan festivaalikokemuksen omaava tyyppi, johon voi luottaa sataprosenttisesti. Kaisu jättää jälkeensä suuret saappaat, mutta Jani jos joku ne pystyy täyttämään, toteaa Ilosaarirockin vastaava tuottaja Petri Varis.

Ilosaarirock julkaisi perjantaina 20.11. ensimmäiset kesän 2016 artistikiinnitykset. Laulurinteellä nähdään heinäkuussa tanskalainen Volbeat ja brittiläinen The 1975. Festivaalin liput tulevat myyntiin samana maanantaina, kun Salomaa aloittaa työnsä tuotantopäällikkönä.

- Mahtavaa hypätä mukaan vauhdissa olevaan junaan. Näyttää siltä, ettei tekeminen lopu ensi kesällä. Onneksi tuotantoremmi on tuttu ja toimivaksi todettu. Maanantaina vetäistään hanskat käsiin ja aletaan hommiin, nauraa tuleva tuotantopäällikkö Salomaa.

Myös Joensuun Popmuusikot ry:n toiminnanjohtajan haku on päättynyt. Uusi toiminnanjohtaja julkaistaan lähiviikkoina.