Joensuun Popmuusikot ry

Niina Hattusesta Poppareiden toiminnanjohtaja

Niina Hattunen Poppareiden toiminnanjohtajaksi Joensuun Popmuusikot ry on valinnut toiminnanjohtajakseen joensuulaisen Niina Hattusen. Hattunen on toiminut syksyn ajan virkaa toimittavana toiminnanjohtajana.

34-vuotias Hattunen on valmistunut filosofian maisteriksi Joensuun yliopistosta ja valmistelee tällä hetkellä kauppatieteiden maisterin tutkintoa Itä-Suomen yliopistossa. Hattunen on työskennellyt projektipäällikkönä muun muassa Karelia-ammattikorkeakoulussa ja Keski-Karjalan Kehitysyhtiössä.

Hattunen on Joensuun Popmuusikot ry:n historian toinen toiminnanjohtaja. Yhdistyksen ensimmäisenä toiminnanjohtajana toimi elokuussa Joensuun kaupungin tapahtumapäälliköksi siirtynyt Markku Pyykkönen. Niina Hattunen on toiminut Joensuun Popmuusikot ry:n varapuheenjohtajana ja Joensuun Töminä Oy:n hallituksen jäsenenä sekä ollut aktiivisesti mukana Ilosaarirockissa vuodesta 1994 alkaen, joista viimeiset vuodet festivaalin catering-päällikkönä.

Toiminnanjohtajan valinnan perusteita olivat Hattusen vankka hanke- ja talousosaaminen sekä syvä tuntemus yhdistyksen organisaation jokaisesta tasosta. Hattunen aloittaa toiminnanjohtajana tammikuun alussa.

- Hakijoista Hattunen oli selkeästi päämäärätietoisin ja osaavin. Hän tuntee toimintaympäristön läpikotaisin ja hänellä on selkeä visio yhdistyksen kehittämisestä. Lisäksi Hattunen on valmis kehittämään omaa osaamistaan, josta myös yhdistyksenä hyödymme. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että saimme näin lahjakkaan ihmisen johtamaan Poppareita. Niinan kaltaiselle osaajalle riittää töitä ihan mistä päin maata tahansa, toteaa Popmuusikoiden hallituksen puheenjohtaja Paavo Raappana.

Niina Hattunen suhtautuu uuteen työhönsä nöyrällä, mutta päättäväisellä asenteella.

- Poppareiden kokoisen laivan ruoriin tarttuminen on iso haaste, mutta otan sen mieluusti vastaan. Olen kokenut tässä yhdistyksessä oikeastaan jokaisen tason talkoolaisesta hallitukseen ja tunnen toiminnan ja sen arvot erittäin hyvin. Yhdistys on loistavassa tilassa ja suunnitelmia sen kehittämiseksi riittää, kertoo Hattunen.

Joensuun Popmuusikot ry kuuluu Suomen vanhimpiin elävän musiikin yhdistyksiin. Yhdistys tunnetaan Ilosaarirock-, Rokumentti- ja Vekararokki-festivaalien järjestäjänä. Tapahtumien lisäksi yhdistys omistaa ravintola Kerubin toimintoja pyörittävän Joensuun Töminä Oy:n, hallinnoi nuorten syrjäytymistä ehkäisevää Joensuu Rock Academy -hanketta ja vastaa Joensuun alueen bändiohjauksesta. Yhdistyksen rahasto on tukenut Pohjois-Karjalan musiikkitoimintaa yli 260 000 eurolla.

Niina Hattunen aloittaa Joensuun Popmuusikot ry:n toiminnanjohtajana 1.1.2016.

Kiitos kaikille paikkaa hakeneille!