Joensuun Popmuusikot ry

Ideasta biisiksi: Aki Tykki

Poppareiden Joensuu Rock Academy- ja Pumppu Pro -hankeiden yhteistyössä järjestämät seminaarit starttaavat Aki Tykin vierailulla torstaina 28.1.! Tykki valoittaa keskustelussa mm. mistä ideat biiseihin tulevat. Seminaari on ilmainen ja ikärajaton. Seminaariin voit ilmoittautua täältä.

Torstai 28.1.2016 Klo 16:00
Kerubin Sali

Ideasta biisiksi: Aki Tykki

Happoradiosta on kasvanut vuosien saatossa yksi Suomen suosituimmista yhteistä. Aki Tykin kynästä lähteneet hitit ”Che Guevara” ja ”Puhu äänellä jonka kuulen” ovat olleet radioiden soitetuimpia kappaleita ja yhtyeen albumit ovat myyneet kulta- ja platinalevyihin oikeuttavia määriä. Aki Tykin kanssa keskustellaan mm. siitä, mistä ideat laulujen sanoituksiin tulevat, kuinka lähtöidea työstetään valmiiksi tekstiksi ja miten laulunkirjoittaminen muuttuu siinä vaiheessa, kun bändillä on olemassa yleisöä, joka odottaa uutta levyä.

Laulunkirjoittamisen lisäksi teemoina on, miten äänitealan murros ja sosiaalisen median nousu on muuttanut bändien markkinointia sekä tulonmuodostusta ja miltä tuntuu olla jatkuvan huomion kohteena.

**

Joensuu Rock Academy -hankkeen tavoitteena on edistää musiikin avulla nuorten osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja arjen hallintaa. Hanketta rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus ja Joensuun Kaupunki.

Pumppu Pro-hanke kehittää paikallisten musiikinteko taitoja, edistää musiikkialan palveluliiketoiminnan syntymistä ja auttaa alan opiskelijoita laajentamaan ymmärrystä alan työelämämahdollisuuksista. Hanketta rahoittavat Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.