Joensuun Popmuusikot ry

Mukaan Ilosaarirockin ydinryhmään?

Haluatko olla osa kesän parasta porukkaa? Haluatko saada festarityöstä enemmän irti? Haemme luottoduunareita puuhaamaan Ilosaarirockin kuumimpaan ytimeen, ota yhteyttä nyt!
Ilosaarirockin organisaatiossa on noin 90 vastaavaa, jotka ovat vastuussa festarin tietyn osa-alueen järjestelyistä. Suurin osa vastaavista tekee Rokkityötä vapaaehtoisvoimin. Vastaavien oikeina käsinä festaria on tekemässä iso määrä vapaaehtoisia luottoduunareita, jotka pyörittävät toimintaa vastaavan apuna. Luottoduunareista tulee usein tulevana vuonna vastaavia.

Haemme ensi kesän Ilosaarirockiin vapaaehtoisia luottoduunareita.

Luottoduunareiden työtehtäviin kuuluu muun muassa perehtyminen omaan työpisteeseen, kokouksiin osallistuminen, toimipisteen pyörittäminen ja vapaaehtoisten työnjohtajana toimiminen vastaavan ohjeiden mukaan sekä palautekeskustelu. Jokaisella toimipisteellä on omat erityispiirteensä.

Ilosaarirockin vapaaehtoiset vastaavat saavat hyvää kokemusta projektinhallinnasta, ryhmätyöskentelystä ja he pääsevät näkemään festivaalin tekemisen kulisseihin. Lisäksi vastaaville ja luottoduunareille järjestetään kokoontumisia, erilaista virkistystoimintaa ja koulutuksia, joista on hyötyä myös Ilosaarirockin ulkopuolella. Tehtävästä ei makseta rahallista korvausta, mutta luottoduunarit saavat paljon mukavia etuja. Tehdystä työstä saa myös työtodistuksen.

Luottoduunariksi pääsylle ei ole tarkkoja vaatimuksia. Tehtävään haetaan ensisijaisesti joustavaa, iloista, rohkeaa ja vastuuntuntoista heittäytyjää, joka on kiinnostunut osallistumaan Ilosaarirockin tekemiseen ja olemaan tärkeänä osana festivaalin työryhmää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin rupatellaan lisää.

Lisätietoa:
Joensuun Popmuusikot ry /
Katri Kilpiä
Sähköposti: katri(a)ilosaarirock.fi