Joensuun Popmuusikot ry

Harjoitteluun Suomen parhaalle rokkielokuvafestivaalille!

Harjoitteluun Suomen parhaalle rokkielokuvafestivaalille!

Rokumentti Rock Film Festival on Joensuun Popmuusikot ry:n järjestämä rockelokuvafestivaali, joka järjestetään 16. – 20.11.2016. Rokumentti etsii harjoittelijaa, joka työskentelee festivaalin tuotannossa. Pääset tekemään talven siisteintä musiikkielokuvatapahtumaa yhdessä hyvien tyyppien kanssa!
Haemme harjoittelijaa Rokumentin ennakkovalmistelu- ja festivaaliajalle noin syyskuusta marraskuuhun. Työtehtävät sisältävät tuotantoa, markkinointia ja ylipäänsä kaikkea elokuvafestivaalin järjestämiseen liittyvää ennen, jälkeen ja festivaalin aikana.

Etsimme tehtävään ja festivaalityöhön sopivaa hyvää tyyppiä, joten koulutusohjelmalla tai -taustalla ei ole niin suurta väliä. Tärkeää on kiinnostus kirjoittamiseen sekä elokuvan, musiikin ja yleensä kulttuurin rakastaminen. Englantia on syytä osata ja tulla toimeen ihmisten kanssa. Kulttuurialan koulutuksesta saa plussaa, mutta tärkeintä on, että hakija on motivoinut ja sopii sakkiin. Me koulutamme tehtävään.

Etsimme:
- luovaa, aktiivista ja järjestelmällistä ryhmäpelaajaa
- hyvällä sanansäilällä varustettua tyyppiä, jolta luonnistuu hyvä suomen kieli
- stressinsietokykyistä ja monipuolista kokeilijaa

Plussaa:
- pitkä harjoittelumahdollisuus (elo-marraskuu)
- some-osaaminen ja somen käyttäytymissäännöt hallussa
- kiinnostus leffa- ja musiikkimaailmaa kohtaan
- ajokortti

Hakemus tehtäviin tulee jättää viimeistään perjantaihin 24.6.2016 klo 15 mennessä. Harjoittelijaksi haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jonka liitteeksi toimitetaan ajantasalla oleva CV. Hakemus tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen katja.suvanto@ilosaarirock.fi. Harjoittelu on palkaton.

Lisätietoja harjoittelusta antaa tuottaja Katja Suvanto, puh. 044-2902905