Joensuun Popmuusikot ry

Hei sie, Laululyriikkakurssia tarjolla!

Joensuun Popmuusikoiden PUMPPU PRO –hanke järjestää laululyriikkakurssin, jossa pureudutaan pop- ja folk-kappaleiden sanoittamiseen. Lokakuussa starttaa uusi ryhmä, jonka vetäjänä toimii Stella-yhtyeestä tuttu Janne Sivonen. Kurssin vieraileva opettaja on Maija Vilkkumaa, joka tulee vetämään ryhmälle yhden päivän kestävän koulutuskokonaisuuden. Haku ilmaiselle kurssille käynnissä nyt!

Sanoitusryhmän kokoontumisissa voi hioa lauluntekstejä, jotka on tarkoitettu omalle bändille tai pyrkiä kirjoittamaan sanoituksia jollekin toiselle artistille. Tapaamisten aikana harjoitellaan erilaisia kirjoittamistekniikoita, keskustellaan tekeillä olevista sanoituksista ja analysoidaan klassikkokappaleita. Ryhmäläiset pääsevät myös osallistumaan biisinkirjoitusleirille, jossa on mahdollisuus harjoitella laulunkirjoittamista ryhmätyönä yhdessä toisten säveltäjien ja tuottajien kanssa.
Hakuaika päättyy 30.9.2016!

Jos olet kiinnostunut osallistumaan sanoitusryhmän toimintaan, lähetä 30.09.2016 mennessä hakemus osoitteeseen janne.sivonen@ilosaarirock.fi. Hakemukseen tulee sisällyttää yksi oma laulunteksti sekä vapaamuotoinen kuvaus omasta musiikillisesta menneisyydestä ja sanoittamiseen liittyvistä tavoitteista. Kuvauksen tulee mahtua yhdelle A4-sivulle. Lähetä samassa sähköpostissa kuvauksesi sekä sanoituksesi word-tiedostona. Otsikoi/laita viestisi aiheeksi ”Sanoitusryhmä 2016/SYKSY”. Paikkoja on rajoitetusti. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Lisätiedot: janne.sivonen(a)ilosaarirock.fi // 0505506718

Aikataulu:
tiistai 11.10. klo 18.00-21.00
maanantai 17.10. klo 18.00-21.00
tiistai 8.11. klo 18.00-21.00
torstai 17.11. klo 14.00-20.00 (Maija Vilkkumaa)
lauantai ja sunnuntai 26.-27.11. (biisintekoleiri Joensuussa)

***

Pumppu Pro-hanke kehittää paikallisten muusikoiden musiikintekotaitoja, edistää musiikkialan palveluliiketoiminnan syntymistä ja auttaa alan opiskelijoita laajentamaan ymmärrystä alan työelämämahdollisuuksista. Hanketta rahoittavat Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.