Tasavallan presidentin tervehdys

Ma 27.6.2022

Kulttuuri- ja tapahtuma-ala on joutunut tahtomattaan kamppailun keskelle. Pandemia sulki porttinsa ensimmäiseksi kulttuurilta. Eristäytymisen taakan kantoivat ne, joiden työ on ihmisten yhdistäminen. Alan ahdinko on koskettanut monen suomalaisen lähipiiriä. Tilanteesta johtuen Ilosaarirock jouduttiin perumaan kahtena vuotena peräkkäin. Tapahtumassa olisi vieläpä juhlittu viimeksi 50-vuotisjuhlaa.

Pandemia ei kuitenkaan peruuttanut ihmisten kaipuuta musiikkiin ja juhlaan. Musiikin ja kulttuurin ystävät ovat kokoontuneet jälleen yhteen. Laulu, nauru ja ilo ovat taas keskuudessamme.

Ilosaarirock nousee pystyyn uudestaan. Tapahtuma on yksi niitä harvoista musiikkijuhlista, joka järjestetään voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen turvin. Tämä ei olisi mahdollista ilman Joensuun Popmuusikot ry:tä ja lukuisten vapaaehtoisten työpanosta.

Kiitänkin kaikkia yhdistyksen jäseniä, työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Te olette kannatelleet kulttuuria ylitse vaikeiden aikojen ja tehneet tapahtumasta yhä uudestaan totta. Toivotan onnistunutta festivaalia Laulurinteellä.

Sauli Niinistö
Tasavallan presidentti

< Ajankohtaisiin


Liity Joensuun Popmuusikoiden jäseneksi >