Rekryuutisia Poppareilla & Ilosaarirockissa

Ma 4.7.2022

Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäälliköksi on valittu Lauri Ruotsalainen!

Lauri on empaattisen jämäkän asiakaspalveluasenteen omaava myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka sydän sykähtää ainutkertaisten asiakaskokemusten luomisesta. Koulutukseltaan Lauri on myynnin ja markkinoinnin tradenomi (AMK) ja toiminut mm. Mainostoimisto Tovarin asiakkuuspäällikkönä. Aikaisemman työuransa Lauri on tehnyt lähihoitajana mielenterveyspalveluiden parissa. Monipuolisen työuransa ansiosta Laurilla on kyky ymmärtää, että Ilosaarirockin keskiössä on ainutlaatuinen, inhimillinen asiakaskokemus.
 
Laurin myynti- ja markkinointistrategian ytimessä on vahva asiakasymmärrys, tarinallisuus ja kyky herättää tunteita. Laurin mielestä tapahtuma-alan tuloksellisen myynnin ja markkinoinnin täytyy olla samanaikaisesti systemaattista, luovaa ja inhimillistä. Ala on kompleksinen, mutta myös merkityksiä luova ja tämän takia vain taivas on uusien liiketoimintamahdollisuuksien rajana.

Lauri tuo Ilosaarirockin tiimiin tuloksellista myynnin ja markkinoinnin osaamista. Hänen ensimmäinen tavoitteensa onkin, että myynti- ja asiakaspalveluprosessi läpileikkaa koko Ilosaarirockin organisaation.
 
Onneksi olkoon ja tervetuloa Popmuusikoille!

< Ajankohtaisiin


Liity Joensuun Popmuusikoiden jäseneksi >