ETSIMME VASTAAVAA TUOTTAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Ma 25.7.2022

Joensuun Popmuusikot ry hakee vastaavaa tuottajaa Ilosaarirock-festivaalille. Ilosaarirock on Suomen vanhimpiin ja suurimpiin kuuluva festivaali, joka kerää vuosittain noin 70 000 kävijää Joensuun Laulurinteelle.

Ilosaarirock on kaikille tekijöilleen erityisen rakas ja koskettaa vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Haemme Ilosaarirockin ydintiimiin intohimoisesti suurtapahtumiin suhtautuvaa visiönääriä, joka haluaa kehittää Ilosaarirockista entistä paremman festivaalin ja jättää jälkensä festivaalin seuraaviin menestysvuosiin.

Hakijalta odotetaan esihenkilö- ja työyhteisötaitoja, ajankäytön ja budjetin hallintaa sekä laajaa verkostoitumista alalla. Työ on vastuullista ja se toteutetaan itsenäisesti pienessä työyhteisössä, joten hakijalta vaaditaan paineensietokykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja ja kykyä itsenäiseen työhön. Työssä tehdään laajaa yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa, joten joustavuus ja yhteistyökyky ovat tarpeellisia. Korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Kun olet meillä töissä, sitoudut toimimaan yhdistyksen arvojen mukaisesti.

Työn toimipaikka on Joensuu. Työsuhteessa noudatetaan voimassa olevaa Akavan Erityisalat AE Ry:n ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU Ry:n taide- ja kulttuurialaa koskevaa suositusta työsuhteen ehdoista ja palkkauksesta. Palkkaluokka on II Muu Suomi: Vaativa asiantuntija-/johtotaso. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työssä on kuuden (6) kuukauden koeaika.


Vastaava tuottaja

Vastaavan tuottajan työtehtäviin kuuluu Ilosaarirockin festivaalituotannon johtaminen. Keskeisimmät vastuualueet ovat: osallistuminen festivaalin strategiseen johtamiseen, festivaalituotannon kokonaisuuden koordinoiminen ja anniskelun kumppanuudet. Vastaava tuottaja on osa Ilosaarirockin strategista johtoa ja on kiinteästi mukana festivaalin kehittämisessä. Vastaavalla tuottajalla on budjettivastuu ja hän on osaltaan tulosvastuullinen festivaalin taloudesta.

Ilosaarirockin vastaavalta tuottajalta odotetaan:
- tapahtumatuotannon osaamista ja -koulutusta,
- tapahtumatuotannon käytännön ja siihen liittyvän lainsäädännön osaamista,
- työkokemusta suurtapahtumista,
- liiketoimintaosaamista,
- tuloksellisuutta,
- intohimoa ja luovuutta.


Joensuun Popmuusikot ry & Ilosaarirock työnantajana

Vuonna 1971 perustettu Joensuun Popmuusikot ry on Joensuussa toimiva elävän musiikin yhdistys, joka tunnetaan ensisijaisesti Ilosaarirock-festivaalin järjestäjänä. Ilosaarirockin lisäksi yhdistys järjestää Rokumentti-elokuvafestivaalia ja Vekararokki-lastenfestivaalia sekä omistaa ravintola Kerubin toimintaa pyörittävän Joensuun Töminä Oy:n.

Kun olet meillä töissä, pääset luomaan kohtauspaikkoja, joissa syntyy maaginen yhteys artistin ja yleisön välillä – hetkiä, joissa yleisö ja artisti elävät samaa hetkeä ja ajatusta.

Huolehdimme henkilöstöstämme mm. seuraavilla tavoilla: Työsuhteessa noudatetaan Akavan Erityisalat AE Ry:n ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU Ry:n työsuhteen ehtoja, vähimmäispalkkasuositusta ja palkankorotuksia. Tarjoamme kilpailukykyisen tulospalkkiojärjestelmän, laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta-, kulttuuri- ja harraste-edut Smartumin kautta, puhelin- ja ravintoedun, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Meille on tärkeätä omaehtoiseen opiskeluun kannustaminen ja opiskelun tukeminen työn ohessa. Työssä kehittyminen on meille ensiarvoista ja työnantajana varmistamme henkilöstömme osaamisen kehittymisen työajalla.


Hakeminen ja työn aloitus

Täytä hakemus keskiviikkoon 31.8. klo 23.59 mennessä osoitteessa: https://gest.fi/customers/cbgahf/4273

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

< Ajankohtaisiin


Liity Joensuun Popmuusikoiden jäseneksi >