Joensuun Popmuusikot ry

Liity jäseneksi!

Miten liityn jäseneksi?

Poppareiden jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu. Jäsenmaksun voi maksaa Popmuusikoiden toimistolla, yhdistyksen pankkitilille tai MobilePaylla. Samalla sinut liitetään Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenrekisteriin. Rekisteriä käytetään Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenistön hallinnointiin ja organisaation sisäiseen viestimiseen. Lisätietoa rekisteristä.

Jäsenmaksun maksaminen yhdistyksen tilille:
FI66 5770 0520 0369 94
BIC: OKOYFIHH

Jos maksat jäsenmaksun yhdistyksen pankkitilille, saat jäsenkorttisi/vuositarrasi postitse. Muista mainita viestiosiossa koko nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi, jotta korttisi tulee oikeaan osoitteeseen.

Jäsenmaksun maksaminen MobilePaylla:
numeroon 59797

Jos maksat jäsenmaksun MobilePaylla, saat jäsenkorttisi/vuositarrasi postitse. Tarvitsemme jäsenrekisteriä varten koko nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi, jotta korttisi tulee oikeaan osoitteeseen. MobilePaylla maksaessa lähetä tiedot sähköpostilla osoitteeseen .

Mitä jäsenyys maksaa?

Poppareiden jäsenyys maksaa vain 10€ / vuosi. Jäsenyys on voimassa jäsenmaksun maksupäivästä / vuoden alusta saman vuoden viimeiseen päivään saakka.

Mitä jäsenyydellä saa?

Mahtavien jäsenetujen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus osallistua Poppareiden päätöksentekoon vuosi- ja muissa yhdistyksen kokouksissa ja tulla mukaan Poppareiden toimintaan vaikkapa vapaaehtoisena.