Joensuun Popmuusikot ry

Ravintola Kerubi ja kulttuurikeskus Karjalantalo

Kerubi on joensuulainen instituutio! Miltei kymmenen vuoden kauneusunilta palannut musiikkiareena tarjoaa turvapaikan kaikille kulttuurinystäville. Kerubin historia sivuaa läheltä myös Popmuusikoiden tarinaa. Kerubi tuli Poppareiden omistukseen 1990-luvulla, mutta jo sitä ennen klubi tunnettiin Joensuun rockelämän keskipisteenä ja muusikoiden kokoontumispaikkana, jossa perustettiin ja hajotettiin yhtyeitä, soitettiin ensimmäiset keikat ja suunniteltiin suuria. Varsinaisen rocklubi Kerubin elämä ehti jatkua kymmenisen vuotta ennen kuin klubi jouduttiin sulkemaan vuonna 2002. Kerubin Kuppila piti henkeä yllä aina vuoteen 2010, jolloin senkin ovet lukittiin viimeisen kerran. Popparit etsivät tiloja uudelle rockareenalle koko 2000-luvun ajan ja välillä suunniteltiin myös uuden talon rakentamista. Miltei vuosikymmenen odotus päättyi viimein helmikuussa 2011, kun uusi Ravintola Kerubi avasi ovensa viikonlopun mittaisissa avajaisriennoissa, jotka päättyivät salanimellä esiintyneen Neljän Ruusun riemukkaaseen paluuesiintymiseen.

Kulttuurikeskus Karjalantalossa alkuperäisessä Ilosaaressa sijaitseva ravintola Kerubi pitää sisällään Salin, Kellarin ja Keittiön, jotka muodostavat viihtyisän olohuoneen kaikille hyvistä keikoista, riehakkaista klubeista, loistavasta ruuasta ja mainiosta seurasta kiinnostuneille. Kerubi on Joensuun musiikkielämän ydin ja Poppareiden koti. Tervetuloa!

Kerubin sivut: www.kerubi.fi

Kulttuurikeskus Karjalantalo

Karjalantalon tilat tarjoavat tyylikkään ja toimivan ympäristön musiikille, opetukselle, messuille, seminaareille ja monenlaisille muille tapahtumille.

Talon mahdollisuuksista ja tilavuokrauksesta löydät lisätietoja osoitteesta www.kerubi.fi/tilat

Ravintola Kerubi