Liity jäseneksi

Joensuun Popmuusikot ry eli Popparit tarjoaa elävän musiikin kokemuksia Joensuussa. Yhdistyksen toiminta painottuu pääasiassa heinäkuussa järjestettävään Ilosaarirockiin ja marraskuiseen Rokumenttiin. Poppareiden jäsenenä nautit jäseneduista ja pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan vuosi- ja vaalikokouksissa. Jäsenet voivat hakea yhdistyksen hallitukseen ja päästä mukaan päättämään yhdistyksen suurista linjoista. Jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Jäsenyys on voimassa maksupäivästä vuoden loppuun. Jos sinulla on kysymistä jäsenyydestä tai eduista, ota yhteyttä

Liittymisohjeet

Poppareiden jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu. Jäsenmaksun voi maksaa MobilePayllä, Popmuusikoiden toimistolla tai yhdistyksen pankkitilille. Jäsenedut ja ohjeet niiden käyttämiseen toimitetaan sinulle postin tai sähköpostin välityksellä. Jäseneksi liittyessäsi sinut liitetään Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenrekisteriin.

Rekisteriä käytetään Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenistön hallinnointiin ja organisaation sisäiseen viestimiseen. Lisätietoa rekisteristä.

Jäsenmaksun maksaminen MobilePaylla:
numeroon 59797

Muista mainita viestiosiossa koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi, jotta jäsenpostisi ja -etusi tulevat oikeaan osoitteeseen.

Jäsenmaksun maksaminen yhdistyksen tilille:
FI66 5770 0520 0369 94
BIC: OKOYFIHH

Tarvitsemme jäsenrekisteriä varten koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi, jotta jäsenpostisi ja -etusi tulevat oikeaan osoitteeseen. MobilePaylla maksaessa lähetä tiedot sähköpostilla osoitteeseen .

Mitä jäsenyys maksaa?

Poppareiden jäsenyys maksaa vain 10€ / vuosi. Jäsenyys on voimassa jäsenmaksun maksupäivästä / vuoden alusta saman vuoden viimeiseen päivään saakka.

Mitä jäsenyydellä saa?

Mahtavien jäsenetujen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus osallistua Poppareiden päätöksentekoon vuosi- ja muissa yhdistyksen kokouksissa ja tulla mukaan Poppareiden toimintaan vaikkapa vapaaehtoisena.

Jäsenedut 2021

Viiden euron alennus Rokumentin lippupaketista ensimmäisenä lipunmyyntipäivänä.

Vuosittain vaihtuva alennus Ilosaarirockin pääsylipusta.

Kausittain vaihtuvia tuotealennuksia Ilosaarirockin omasta verkkokaupasta.

Kerta-alennus Ravintola Kerubin ruoka-annoksesta -20%.

Kerubin kanta-asiakaskortti jäsenkoodilla ilmaiseksi älypuhelimeesi. Tarkista ajankohtaiset edut täältä: kerubi.fi/kantis.

Kerubin kantiskortin edut 2020:

  • Alennusta Kerubin Kellarin klubeista, esim. Lauantaidiscon sisäänpääsy 4€ (normaalisti 5€).
  • Tuntuvia alennuksia juomista (lisätietoa Kerubissa, alkoholilaki ei anna lupaa kertoa enempää)
  • 1,50€ alennus à la carte -listan burgereista
  • Lounas kantis ja -opiskelijahintaan (koti/kasvisruoka 9,00€, hintaan sisältyy salaatti, jälkkäri ja kahvi)

Liity Joensuun Popmuusikoiden jäseneksi >