Joensuun Popmuusikot ry

Rokumentti Rock Film Festival

Rokumentti Rock Film Festival on joensuulainen musiikkielokuvafestivaali, joka... Ja hitot, se on jotain paljon jännittävämpää!

Rokumentti on tulitikku, joka roihauttaa kaupungin elämään. Keskellä pimeintä marraskuuta Rokumentti tarjoaa viisi päivää katsottavaa, kuunneltavaa ja kosketeltavaa aistien täydeltä. Ensikävijä hämmentyy lukemattomista ensi-illoista, loistavista keikoista, mielenkiintoisista vieraista ja hermoja kutkuttavista elokuvista, joita muualla ei ole mahdollista nähdä.

Rokumentti järjestettiin ensimmäisen kerran marraskuussa 2005. Vuosien mittaan festivaali on kehittynyt Suomen kattavimmaksi musiikkielokuvien näyttämöksi, jonka ohjelmisto ei kalpene tippaakaan kansainvälisten kilpakumppaneiden kanssa vertailtaessa. Rokumentin ytimen muodostaa laadukas, haastava ja yllättävä elokuvaohjelmisto, jonka kasaamisessa on käyty läpi kaikki maailmankolkat harkinnalla ja hartaudella. Elokuvien lisäksi kaupungin täyttävät klubit ja keikat, keskustelutilaisuudet ja konsertit. Rokumentti on ennen kaikkea kaupunkifestivaali, jossa on mahdollista päästää irti arjen puristuksesta. Vaikka aiheet ovatkin välillä vakavia, Rokumentti ei nipota tai analysoi, vaan mieluummin räiskyy ja provosoi. Asiakaspalautteen mukaan olo on ku ulkomailla!

Jos et ole kokenut Rokumentin huumaa, korjaa virheesi marraskuussa. Siten tiedät, mistä loppuvuosi puhutaan!

Rokumentin sivut: www.rokumentti.com

Rokumentti