Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi

Yhdistys

Joensuun Popmuusikot ry on vuonna 1971 perustettu elävän musiikin yhdistys, joka edistää ja tukee popmusiikin harrastusta Pohjois-Karjalassa. Yhdistys tunnetaan parhaiten Ilosaarirock-festivaalista, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa kesällä 1971 Joensuun Ilosaaressa. Nykyisin Popparit on aktiivinen kulttuurialan toimija, joka ei karsasta ruohonjuuritason puuhailun ohella suurempiakaan kuvioita. Poppareiden hihasta löytyy festivaaleja, klubeja, keikkamatkoja, monentasoista yhteistyötä, treenikämppäkuvioita, vapaaehtoishommia, kansainvälisiä projekteja ja jopa kokonainen kulttuurikeskus alkuperäisessä Ilosaaressa!

Poppareiden säännöt löydät täältä.

Joensuun Popmuuskot ry Ilosaaririrock Rokumentti Rock Film Festival Nuori Rytmi Oy Kulttuurikeskus Karjalantalo Joensuun Töminä Oy Ravintola Kerubi