Hyvä tyypit -palkinto joensuulaiselle Nevicatelle

Ma 9.12.2019


Nevicate. Kuva: Oskari Nevalainen.

Joensuun Popmuusikot ry:n Hyvä tyypit -palkinnon sai tänä vuonna joensuulainen metalliyhtye Nevicate. Vuosittainen palkinto jaettiin marraskuussa vietetyllä Rokumentti-elokuvafestivaalilla. Hyvä tyypit on Popmuusikoiden rahaston tunnustuspalkinto, joka myönnetään ansioituneelle pohjoiskarjalaiselle yhtyeelle. Hyvä tyypit -palkinto jaettiin yhdettätoista kertaa.

- Voi apua, myö saatiin se! Palkinto ja se, että tyypit tsemppaavat ja kannustavat tuovat toivoa, että meistä on johonkin suurempaan. Ei tämmöistä kenelle tahansa myönnetä, joten on todella otettu fiilis, että meidät halutaan palkita, kiittelee Nevicaten solisti Anni Kokkonen.

Vuodesta 2014 toiminut Nevicate soittaa metallia, jossa sinfoniset sävyt yhdistyvät popvivahteisiin ja elektronisiin elementteihin. Nuorten soittajien tinkimättömyys ja määrätietoisesti eteenpäin vievä asenne vakuuttivat Popmuusikoiden raadin.

Nevicate sai palkinnoksi komean pokaalin lisäksi lahjakortin Deluxe Music DLX Helsinki musiikkiliikkeeseen sekä studioaikaa Lehmossa sijaitsevasta SF-Sound studiosta. Lisäksi ravintola Kerubi lupaa järjestää yhtyeelle keikkatilaisuuden vuoden 2020 aikana.

< Ajankohtaisiin


Liity Joensuun Popmuusikoiden jäseneksi >