Etsimme vastaavaa tuottajaa ja myynti- ja markkinointipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Ke 1.6.2022

Joensuun Popmuusikot ry hakee vastaavaa tuottajaa ja myynti- ja markkinointipäällikköä Ilosaarirock-festivaalille. Ilosaarirock on Suomen vanhimpiin ja suurimpiin kuuluva festivaali, joka kerää vuosittain 60 000–70 000 kävijää Joensuun Laulurinteelle.

Ilosaarirock on kaikille tekijöilleen erityisen rakas ja koskettaa vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Haemme Ilosaarirockin ydintiimiin kahta intohimoisesti suurtapahtumiin suhtautuvaa visiönääriä, jotka haluavat kehittää Ilosaarirockista entistä paremman festivaalin ja jättää jälkensä festivaalin seuraaviin menestysvuosiin.

Hakijoilta odotetaan esihenkilö- ja työyhteisötaitoja, ajankäytön ja budjetin hallintaa sekä laajaa verkostoitumista alalla. Työ on vastuullista ja se toteutetaan itsenäisesti pienessä työyhteisössä, joten hakijoilta vaaditaan paineensietokykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja ja kykyä itsenäiseen työhön. Työssä tehdään laajaa yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa, joten joustavuus ja yhteistyökyky ovat tarpeellisia. Korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Kun olet meillä töissä, sitoudut toimimaan yhdistyksen arvojen mukaisesti.

Työn toimipaikka on Joensuu. Työsuhteessa noudatetaan voimassa olevaa Akavan Erityisalat AE Ry:n ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU Ry:n taide- ja kulttuurialaa koskevaa suositusta työsuhteen ehdoista ja palkkauksesta. Palkkaluokka on II Muu Suomi: Vaativa asiantuntija-/johtotaso. Työ alkaa 1.9.2022. Työssä on kuuden (6) kuukauden koeaika.


Vastaava tuottaja

Vastaavan tuottajan työtehtäviin kuuluu Ilosaarirockin festivaalituotannon johtaminen. Keskeisimmät vastuualueet ovat: osallistuminen festivaalin strategiseen johtamiseen, festivaalituotannon kokonaisuuden koordinoiminen ja anniskelun kumppanuudet. Vastaava tuottaja on osa Ilosaarirockin strategista johtoa ja on kiinteästi mukana festivaalin kehittämisessä. Vastaavalla tuottajalla on budjettivastuu ja hän on osaltaan tulosvastuullinen festivaalin taloudesta.

Ilosaarirockin vastaavalta tuottajalta odotetaan:
- tapahtumatuotannon osaamista ja -koulutusta,
- tapahtumatuotannon käytännön ja siihen liittyvän lainsäädännön osaamista,
- työkokemusta suurtapahtumista,
- liiketoimintaosaamista,
- tuloksellisuutta,
- intohimoa ja luovuutta.


Myynti- ja markkinointipäällikkö

Myynti- ja markkinointipäällikön työtehtäviin kuuluu Ilosaarirockin myynnin (b2b-myynti ja b2c-myynti) ja markkinoinnin johtaminen. Keskeisimmät vastuualueet ovat: osallistuminen festivaalin strategiseen johtamiseen, kuluttajamyynti, kumppanuudet, yritys- ja vip-myynti, myyntipaikat ja markkinointi. Myynti- ja markkinointipäällikkö on osa Ilosaarirockin strategista johtoa ja on kiinteästi mukana festivaalin kehittämisessä. Myynti- ja markkinointipäälliköllä on budjettivastuu ja hän on osaltaan tulosvastuullinen festivaalin taloudesta.

Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäälliköltä odotetaan:
- myynti- ja markkinointikokemusta ja -koulutusta,
- tapahtuma-alan tuntemusta,
- liiketoimintaosaamista,
- tuloksellisuutta,
- intohimoa ja luovuutta.


Joensuun Popmuusikot ry & Ilosaarirock työnantajana

Vuonna 1971 perustettu Joensuun Popmuusikot ry on Joensuussa toimiva elävän musiikin yhdistys, joka tunnetaan ensisijaisesti Ilosaarirock-festivaalin järjestäjänä. Ilosaarirockin lisäksi yhdistys järjestää Rokumentti-elokuvafestivaalia ja Vekararokki-lastenfestivaalia sekä omistaa ravintola Kerubin toimintaa pyörittävän Joensuun Töminä Oy:n.

Kun olet meillä töissä, pääset luomaan kohtauspaikkoja, joissa syntyy maaginen yhteys artistin ja yleisön välillä – hetkiä, joissa yleisö ja artisti elävät samaa hetkeä ja ajatusta.

Huolehdimme henkilöstöstämme mm. seuraavilla tavoilla: Työsuhteessa noudatetaan Akavan Erityisalat AE Ry:n ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU Ry:n työsuhteen ehtoja, vähimmäispalkkasuositusta ja palkankorotuksia. Tarjoamme kilpailukykyisen tulospalkkiojärjestelmän, laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta-, kulttuuri- ja harraste-edut Smartumin kautta, puhelin- ja ravintoedun, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Meille on tärkeätä omaehtoiseen opiskeluun kannustaminen ja opiskelun tukeminen työn ohessa. Työssä kehittyminen on meille ensiarvoista ja työnantajana varmistamme henkilöstömme osaamisen kehittymisen työajalla.


Hakeminen ja työn aloitus

Täytä hakemus tiistaihin 21.6. klo 23.59 mennessä osoitteessa:
Vastaava tuottaja: https://gest.fi/customers/cbgahf/4273
Myynti- ja markkinointipäällikkö: https://gest.fi/customers/cbgahf/4274

Haastattelut järjestetään Joensuussa viikolla 26. Lisätietoa tehtävistä ja haun etenemisestä voit tiedustella toiminnanjohtaja Niina Hattuselta sähköpostitse tai puhelimitse (050 5067122) 6.6. klo 13–15, 13.6. klo 13–15 ja 20.6. klo 13–15.

Työ alkaa 1.9.2022. Toivomme, että pääset osallistumaan tämän vuoden Ilosaarirockiin kutsuvieraana.

< Ajankohtaisiin


Liity Joensuun Popmuusikoiden jäseneksi >